Incendiu la baza FCSB din Berceni. O persoană a murit și alte două au ajuns la spital

31 mart. 2021
226 afișări
Incendiu la baza FCSB din Berceni. O persoană a murit și alte două au ajuns la spital

Incendiu la baza FCSB din Berceni. Un incendiu puternic s-a produs în noaptea de marți spre miercuri la baza FCSB din Berceni, fiind nevoie de intervenția mai multor echipaje de pompieri.

Incendiu la baza FCSB din Berceni. În cursul nopții de marți spre miercuri, mai multe . autospeciale au intervenit la baza din Berceni a liderului din Liga 1, FCSB, anunță Mediafax.

Potrivit ISU, s-au constatat trei victime: o persoană care a murit și alte două care au fost rănite.

Din complex au fost evacuate 50 de persoane până la sosirea pompierilor.

Pentru moment, nu se cunosc cauzele incendiului.

Incendiul de la etajul 1 s-a desfășurat în 3 camere, pe o suprafața de aproximativ 100 mp. S-a intervenit cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălțime, de descarcerare, şi 3 echipaje de prim ajutor unul fiind de terapie intensivă mobilă.

Incendiu la baza FCSB din Berceni

„Cauza incendiului e în curs de stabilire. Camerele erau stil garsonieră, locuite, s-au evacuat aproximativ 50 de persoane până la sosirea echipajelor”, a declarat căpitanul ISU Bucureşti-Ilfov, Milcă Niculae, pentru sursa citată.

Academia FCSB a fost construită în 2017. La baza de la Berceni sunt 4 terenuri de iarbă naturală și 3 terenuri artificiale. Acolo, mai există spații de cazare pentru jucători, săli de mese, săli de sport și săli de conferință

Cookies