Incendiu la AFI Cotroceni sâmbătă seară VIDEO

de:
11 nov. 2018
0 afișări
Incendiu la AFI Cotroceni sâmbătă seară VIDEO

Un incendiu minor s-a înregistrat sâmbătă seară, la mall-ul Afi Cotroceni, într-un spaţiu tehnic, în care vizitatorii nu au acces.

Potrivit ISU București-Ilfov, alarma de incendiu s-a activat după ce au luat foc hârtii din zona respectivă. Flăcărie nu au provocat pagube materiale însemnate, dar au produs degajări importante de fum în zona cu restaurante.

Potrivit pompierilor, nicio persoană nu a fost rănită. Nu a fost necesară evacuarea și nici intervenția echipajelor ISU.

Clienții mall-ului s-au panicat în momentul în care s-a declanșat alarma de incendiu și au ieșit în mare grabă afară, după cum se poate vedea în imaginile făcute publice.

Reprezentanţii mal-ului Afi Cotroceni din Bucureşti transmit că incendiul nu s-a propagat şi a fost stins imediat. 

„În această seară, în jurul orei 20.30, într-un spaţiu din zona tehnică aflată la parterul centrului comercial AFI Cotroceni a avut loc un incendiu de mici dimensiuni. Acesta nu s-a propagat şi a fost stins imediat. Zona unde a fost sesizat incidentul nu este una în care clienţii AFI Cotroceni au acces. Menţionăm că preţ de câteva secunde au fost degajări de fum în zona food court. Spaţiul a fost aerisit imediat, sistemele de ventilaţie au eliminat fumul rapid”, a declarat Andra Grigorescu, marketing manager AFI Cotroceni, potrivit unui comunicat de presă

Cookies