Incendiu la acoperișul unui bloc din Sectorul 5. Pompierii au evacuat 25 de persoane

09 aug. 2022
1045 Afișari
Incendiu la acoperișul unui bloc din Sectorul 5. Pompierii au evacuat 25 de persoane
Incendiu la acoperișul unui bloc din Sectorul 5. Pompierii au evacuat 25 de persoane. Imagine simbol: Facebook/ ISU Bucuresti-Ilfov

Un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la acoperișul unui bloc din Sectorul 5. 25 de persoane au fost evacuate de pompieri, iar 3 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Incendiu la acoperișul unui bloc din Sectorul 5

Pompierii au intervenit în această dimineață (9 august 2022) pentru stingerea unui incendiu produs la acoperișul unui bloc de pe Strada Poliției din Sectorul 5 al Capitalei.

Salvatorii au acționat cu 8 autospeciale, inclusiv o autospecială de intervenție la mare înălțime. 3 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale: o persoană a fost intoxicată cu fum și alte două au suferit atacuri de panică.

Incendiul s-a manifestat cu flacără violentă și degajări mari de fum, pe o suprafață de 300-400 de metri, potrivit informațiilor oficiale transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov, conform stiripesurse.ro.

25 de persoane au fost evacuate

”În aceasta dimineața, ISUBIF a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la acoperișul unui imobil P+3+P. La fața locului, echipajele de intervenție au constatat ca incendiul se manifesta, cu flacără violentă și degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 300-400 mp. Concomitent cu acțiunile de intervenție pentru stingerea incendiului s-a procedat la constituirea de echipe de căutare-salvare, care au evacuat 25 de persoane din imobilul afectat de incendiu.

În urma evenimentului trei persoane au necesitat îngrijiri medicale (două atacuri de panică si o persoană expusă la fum), care însă au refuzat transportul la spital.

Pentru gestionarea situației de urgență s-a intervenit cu opt autospeciale de stingere cu apă și spumă, Detașamentul Special de Salvatori, doua echipaje de prim-ajutor SMURD, o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime”, conform ISU B-IF.

Cookies