FIT CITY

Incendiu într-un bloc din Capitală. Locatarii au fost evacuaţi

Un apartament dintr-un bloc situat pe strada Teiul Doamnei din sectorul 2 a luat foc luni seară. Potrivit informaţiilor obţinute la faţa locului, o cameră a ars în totalitate, iar alte două încăperi au fost afectate de fum.

Trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD au fost mobilizate la locul incidentului. Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost transportat la Spitalul Sf. Pantelimon. Acesta este locatarul apartamentului care a luat foc. El a fost dus la spital din cauza unei intoxicaţii cu monoxid de carbon, dar se află în afara oricărui pericol. Totodată, surse ISU au mai afirmat că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice când a izbucnit incendiul. Potrivit declaraţiilor martorilor, citate de Adevărul, bărbatul ar fi fost pompier în tinereţe. Mai mult, pe fondul unor probleme familiale, acesta ar fi ameninţat în repetate rânduri că va da foc la casă, mai susţin locatarii blocului.

Circulaţia pe o porţiune din strada Teiul Doamnei din sectorul 2 a fost oprită de agenţii de poliţie, fiind reluată după vreo 40 de minute, înainte de ora 23.00. Autorităţile au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele declanşării incendiului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button