ȘTIRI

VIDEO Incendiu intr-un bloc din Capitala. Un copil si un adult au ajuns la spital

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile, incendiul a izbucnit luni, in jurul orei 18.45, din cauza unei defectiuni la tabloul electric al unui apartament situat la etajul 8 al unui bloc de pe Sos. Colentina nr.72.

Din cauza cantitatii mari de fum degajate, un copil si un adult s-au intoxicat cu fum si au fost transportati la spital.

In timpul interventiei, pompierii au observat ca mai multe persoane s-au refugiat in casa scarii la etajele superioare, din cauza fumului, si au folosit autoscara pentru a-i ajuta.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere, doua de prim ajutor si o autoscara, a spus Daniel Vasile.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Dealu Spirii” al Municipiului Bucureşti a intervenit pentru evacuarea a 15 persoane surprinse de incendiul din şoseaua Colentina. S-au întreprins operaţiuni de evacuare a persoanelor surprinse de incendiu la
etajele superioare, care se aflau în imposibilitatea de a se autoevacua din cauza fumului dens care a inundat casa scării. Două din victimele evacuate au fost expuse la fum şi au necesitat transportul la unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri medicale, astfel: un copil la
Spitalul „Grigore Alexandrescu” şi un bărbat la Spitalul „Sfântul Pantelimon”. Incendiul a izbucnit de la tabloul electric al unui apartament, manifestându-se cu flacără deschisă şi degajări mari de fum. Pentru lichidarea incendiului s-a acţionat cu cinci autospeciale cu apă şi spumă iar patru echipaje de prim ajutor au asigurat asistenţa medicală persoanelor evacuate”, se arată într-un comunicat trimis de ISU București.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere ale Politiei Locale Sector 2. VIDEO


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button