Incendiu într-o hală de reciclare din Popești Leordeni. Un utilaj a luat foc. Cinci persoane intubate

23 iul. 2021
192 Afișari
Incendiu într-o hală de reciclare din Popești Leordeni. Un utilaj a luat foc. Cinci persoane intubate
Incendiu într-o hală de reciclare din Popești Leordeni

Incendiu într-o hală de reciclare din Popești Leordeni, vineri, la ora prânzului. Conform ISU sunt 11 victime, dintre care cinci au necesitat intubare.

Incendiu într-o hală de reciclare din Popești Leordeni. Un incendiu a izbucnit vineri la un utilaj dintr-o hală de reciclare situată în Popești Leordeni. Potrivit ISU București Ilfov, incendiul a izbucnit în interiorul unei hale de reciclare de pe strada Tănase Danciu.

Din primele informații, incendiul s-a produs după ce un utilaj a luat foc, iar flăcările s-au extins cu repeziciune.

La fața locului au ajuns opt autospeciale de stingere ale pompierilor și șapte echipaje SMURD.

Incendiu într-o hală de reciclare din Popești Leordeni

Pompierii sosiți la fața locului au reușit să stingă flăcările, iar conform celui mai recent bilanț furnizat de ISU există 11 victime.

Dintre acestea, 6 victime prezintă arsuri (5 victime necesită intubare și o victimă are arsuri minore) și există alte 5 victime intoxicate cu monoxid de carbon, aceste persoane fiind conștiente.

Dintre pacienții intubați, două persoane au fost transportate la Spitalul de Urgență Bagdasar-Arseni și alte trei persoane la Spitalul de Urgență Floreasca.

La Spitalul de Urgență Sf. Ioan, au fost transportate alte două victime, dintre care una cu arsuri minore și una intoxicație de fum.

Patru persoane care acuzau probleme respiratorii au fost evaluate la fața locului și au refuzat transportul la spital, potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătății.

Incendiu puternic în Piața Delfinului din București

Acum două zile, un incendiu puternic s-a produs în Piața Delfinului din București. La fața locului au intervenit 14 autospeciale pentru stingerea incendiului.

Incendiul a fost localizat pe Bulevardul Chișinău, în cartierul Pantelimon. Un restaurant a luat foc în Piața Delfinului din Sectorul 2 al Capitalei, iar flăcările s-au extins la etajul 1 al Complexului Agroalimentar Piața Delfinului, cu degajări mari de fum. 65 de persoane au fost evacuate din complex. 30 de persoane au fost salvate de pompieri, iar 35 au reușit să iasă singure din complex.

Potrivit informațiilor oficiale transmise de ISU București, la fața locului au fost trimise 14 autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autoscări, o descarcerare, două echipaje SMURD, un UTIM și Detașamentul Special de Salvatori.

Foto: simbol

 

Cookies