ARHIVA B365

Incendiu în Voluntari, izbucnit la un depozit Remat! Bucureştenii, sfătuiţi să nu iasă din case

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov anunţă că un incendiu a izbucnit, marţi, la un punct de colectare-reciclare autoturisme în Voluntari, pe Şoseaua de Centură.

Arde pe o mie de metri pătraţi o stivă de autoturisme şi există pericol de extindere la o hala metalică din vecinătate.

Până la momentul transmiterii ştirii, nu au fost identificate persoane rănite.

Zece autospeciale au fost trimise la faţa locului. Pompierii nu au găsit însă hidranţi în zonă, aşa că vor alimenta maşinile de la centre comerciale din apropiere.â

Bucureştenii, sfătuiţi să nu iasă din case din cauza incendiului de la depozitul Remat

Autorităţile au transmis, marţi, un mesaj de avertizare prin intermediul aplicaţiei RO-Alert cu privire la incendiul din comuna Afumaţi din judeţul Ilfov, bucureştenii fiind sfătuiţi să rămână în case deoarece fumul se deplasează spre Capitală, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

„Incendiu depozit Remat în comuna Afumaţi/Ilfov cu degajări mari de fum, norul de fum se îndreaptă în direcţia mun. Bucureşti. Pentru asigurarea protecţiei rămâneţi pe cât posibil în incinte, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum. Respectaţi recomandările pompierilor. DSU-IGSU. Tip: Alerte extreme”, se arată în mesajul transmis prin intermediul Ro-Alert.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, au fost alertate, pentru incendiul din Afumaţi, 18 autospeciale – unele la faţa locului, altele în deplasare. În prezent se lucrează şi pentru protejarea vecinătăţilor.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button