Incendiu în Sectorul 2 al Capitalei, marți noapte. O casă plină de gunoaie a luat foc

20 oct. 2021
282 Afișari
Incendiu în Sectorul 2 al Capitalei, marți noapte. O casă plină de gunoaie a luat foc
Incendiu în Sectorul 2 al Capitalei, marți noapte. O casă plină de gunoaie a luat foc. Sursă foto: Captură/ Digi24

O casă aflată pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei a luat foc, marți noapte. Imobilul era plin de gunoaie, iar incendiul s-a extins rapid la o casă aflată în apropiere.

Incendiu în Sectorul 2 al Capitalei, marți noapte. O casă plină de gunoaie a luat foc. Imobilul era părăsit, iar acolo își făceau veacul oameni ai străzii.

Incendiu în Sectorul 2 al Capitalei, marți noapte

Marți noapte, o casă plină de gunoaie, aflată pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei a luat foc. Focul s-a extins cu repeziciune la o casă aflată în vecinătate.

Vecinii din zonă au dat alarma în jurul orei 12, după ce au observat casa în flăcări. În imobilul abandonat se adăposteau, de ceva vreme, oameni ai străzii.

Circulația în zonă a fost oprită și perimetrul a fost asigurat, în așa fel încât nicio persoană să nu se apropie de zona foarte periculoasă.

Incendiul a izbucnit pe strada Tunari din Sectorul 2. În zonă sunt case și vegetație multă, iar riscul să se producă un dezastru a fost imens.

Flăcările au cuprins o casă aflată în apropiere, iar pompierii au intervenit cu o autoscară pentru stingerea incendiului ce cuprinsese acoperișul. Imobilul era recent renovat.

În această casă cuprinsă de flăcări se aflau un copil și mama sa, care au fost evacuați de către salvatori. Din cauza spaimei, femeia a suferit un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Sursă foto: Captură/ Digi24

O casă plină de gunoaie a luat foc

Cel mai probabil, incendiul ar fi pornit de la un morman de resturi, cărora oamenii străzii, ca să se încălzească, le-ar fi dat foc.

Pentru stingerea flăcărilor, pompierii s-au deplasat la fața locului cu 5 autospeciale cu spumă, o ambulanță, un echipaj de descarcerare și două autoscări.

„La sosirea intervenției incendiul se manifesta pe 100 mp2, arderea a generalizat un imobil care se propagase la un imobil învecinat”, a declarat Maior Ungureanu Valentin, ISU „Dealu Spirii” București, potrivit stirileprotv.ro.

Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cauzele exacte ale incendiului de marți noapte din Capitală.

Cookies