BAZAR

Incendiu în Piaţa Crângaşi

Flăcările au distrus 25 de metri pătraţi de la etajul pieţei, iar halele de la parter, cu fructe, legume şi produse de măcelărie au fost inundate în totalitate. Martorii mai povestesc că standurile care au luat foc sunt ale unor cetăţeni chinezi şi că le aveau închiriate de foarte mult timp. Din cauza fumului dens, intervenţia pompierilor a fost extrem de dificilă.
„Incendiul s-a manifestat la etajul I al complexului, in interiorul a doua standuri, unul cu produse de intretinere casnica si unul cu lacuri si vospeluri. Am intrevenit cu trei autospeciale cu apa si spuma, o descarcerare si un echipaj de prim ajutor”, a declarat Costin Vasiu de la ISU Bucuresti pentru Realitatea TV.

Două standuri cu produse de uz casnic şi vopseluri au ars în întregime. Cel mai probabil, focul a izbucnit de la un scurtcircuit. Din fericire nicio persoană nu se afla în complex în momentul producerii incendiului, scrie realitatea.net.

O anchetă va fi deschisă în acest caz pentru a stabili cine se face vinovat de producerea incendiului şi cine va trebui să achite pagubele care sunt destul de însemnat


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button