ARHIVA B365

Incendiu în Centrul Vechi, la clubul Old City. GALERIE FOTO

Un incendiu a izbucnit, marți dimineață,  la clubul Old City, aflat lângă Teatrul Lipscani. Incendiul a fost anunțat la numărul de urgență 112, în jurul orei 06:45, persoana care a apelat vorbind de „flăcări imense” la un restaurant din Centrul Vechi. 

„Cei sosiți la fața locului au constatat că flăcările sunt puternice la parterul cladirii și la etajul 1. Ulterior s-au extins și la acoperiș. Flăcările nu s-au extins și la clădirile din jur”, a precizat Adrian Marin, purtătorul de cuvânt al ISU București.

Pompierii s-au luptat cu focul mai bine de trei ore. Șapte autospeciale cu apă și spumă ale pompierilor au fost deplasate la fața locului, pentru stingerea incendiului, după ce pompierii au văzut cât de mare este focul. Gazele au fost oprite în zonă, pentru a evita explozii.

În urma acestui incendiu nu au fost persoane rănite.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Dealu Spirii” al Municipiului Bucureşti a intervenit în data de 11.02.2014, pentru stingerea unui incendiu produs la un imobil cu destinaţia de restaurant, din centrul istoric al Capitalei. Incendiul s-a dezvoltat cu flacără deschisă şi degajări mari de fum la nivelul parterului, cu extindere la etajul întâi şi acoperiş, suprafaţa totală afectată fiind de aproximativ 200 mp. Pentru stingerea incendiului şi protejarea vecinătăţilor au fost concentrate în mod progresiv şapte autospeciale cu apă şi spumă. Totodată, s-a procedat la decopertarea acoperişului şi utilizarea unei autospeciale pentru intervenţie la înălţime în vederea înlăturării focarelor. Pe durata intervenţiei nu a fost asistată medical nicio persoană de echipajul de pompieri SMURD. Deşi această zonă prezintă anumite particularităţi constructive, accesul şi amplasarea autospecialelor de intervenţie pe străzile adiacente s-a realizat fară dificultăţi. La ora remiterii buletinului informativ (n.r. – 10.55), la faţa locului se desfăşoară cercetarea cauzelor probabile de incendiu şi verificarea tuturor spaţiilor afectate”, au anunţat reprezentanţii ISU Bucureşti, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Potrivit ZF, restaurantul afectat de incendiu se află în top 5 al localurilor cu cele mai mari încasări.

Săptămâna trecută a avut loc un Incendiu la Dristor Kebap din centrul vechi.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button