Incendii în centrul capitalei. VEZI VIDEO

de:
31 oct. 2010
0 Afișari
Incendii în centrul capitalei. VEZI VIDEO

11 persoane au fost evacuate, dar nu au existat răniţi. Focul a izbucnit după miezul nopţii, iar vecinii au fost cei care au chemat pompierii. Două maşini parcate pe trotuarul de lângă casă au fost avariate de ţigla de pe acoperişul casei incendiate ce a căzut în urma incendiului. Casa lipită de cea incendiată a fost inundată din cauza cantităţii imense de apă şi spumă folosite de pompieri pentru a stinge focul. Pompierii spun însă că exista riscul ca focul să se propage şi la casa vecină, relatează Realitatea tv.

Vecinii bănuiesc că focul a fost pus de oameni ai străzii care locuiau ilegal în casă şi care avuseseră probleme cu poliţia.

Un alt incendiu a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un imobil din Sectorul 1 al Capitalei, anunţă Poliţia Capitalei. Incendiul a izbucnit în sufrageria aflată la parter, încăpere în care exista o bibliotecă din lemn masiv. Biblioteca a ars în întregime, împreună cu mobilierul din cameră, iar pereţii, tâmplăria uşilor şi ferestrelor de la parter au fost deterioraţi în proporţie de 80%.

Incendiul nu s-a extins şi la alte încăperi şi nici la casele din vecinătate. Cauza incendiului pare a fi un scurtcircuit la instalaţia electrică din sufragerie, apărut în urma supraîncărcării unui prelungitor electric.

Cookies