ARHIVA B365

INCENDIU în Capitală, vineri după-amiază

Inițial, libertatea.ro a anunțat că ar fi vorba de un incendiu la o clădire de birouri care ar fi luat foc pe bulevardul Dimitrie Pompeiu, zona Pipera, din Sectorul 2 al Capitalei

Purtătorul de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile, a declarat pentru B365.RO că incendiu a izbucnit la un canal tehnologic de pe strada Dimitrie Pompeiu, nu la o clădire de birouri din zona Pipera. Conform oficialului ISU, arde cu flacără deschisă în interiorul canalului tehnologic. Incendiul a fost semnalat la ISU în jurul orei 18.30. 

Cel mai probabil este vorba de un canal stradal prin care trec cabluri de alimentare. 

Pompierii au sosit la faţa locului cu două autospeciale şi o maşină de intervenţii speciale.

În urmă ciu aproape o lună, un alt incendiu a izbucnit la o clădire de birouri din Nordul Capitalei, în zona Pipera. Incendiul de sâmbătă, 22 martie 2014, a izbucnit la o clădire de birouri de patru etaje din Pipera, în Nordul Capitalei, fiind degajată o cantitate foarte mare de fum în zonă.

Potrivit primelor informaţii, focul a izbucnit în interiorul imobilului unde erau depozitate atât maculatură, cât şi elemente de mobilier.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti (ISU), Daniel Vasile, în clădirea unde a izbucnit incendiul nu se aflau persoane, astfel că nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale.

La începutul anului, o altă clădire de birouri din zona Pipera a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul care a izbucnit într-o clădire de birouri din Pipera a fost stins, după o intervenţie de aproximativ o oră a pompierilor, focul afectând o suprafaţă de 100 de metri pătraţi de la etajul 1 al imobilului, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti Daniel Vasile.

Incendiul a fost semnalat de trecători la 112 iar pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti au intervenit cu şase autospeciale de apă şi spumă, două autoscări, două echipaje de descarcerare şi două de prim ajutor.

În clădire nu se afla nimeni şi nu au fost înregistrate victime nici în timpul intervenţiei. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button