Incendiu în București. Trei case din zona Vitan au fost făcute scrum | VIDEO

08 oct. 2021
412 Afișari
Incendiu în București. Trei case din zona Vitan au fost făcute scrum | VIDEO
Incendiu în București. Trei case din zona Vitan au fost făcute scrum | VIDEO. Sursă foto: ISU

Un incendiu a izbucnit joi seară în Capitală. Trei case din Sectorul 3 au fost făcute scrum. Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Incendiu în București. Trei case din zona Vitan au fost făcute scrum. În total, 300 de metri pătrați au fost cuprinși de flăcările violente.

Incendiu în București

Sursă foto: ISU

Incendiul violent a izbucnit joi seară, 7 octombrie, în jurul orei 20:00. Incendiul din zona Vitan a izbucnit chiar în incinta complexului comercial aflat pe Calea Vitan, pe Strada Detașamentului din Sectorul 3.

În apropiere se aflau un service auto și o spălătorie, unde exista pericolul să se extindă flăcările.

Recomandăm și: Incendiu la parterul unui bloc din Sectorul 3, un apartament a ars complet. Un copil a scăpat din flăcări și a sunat la 112 FOTO UPDATE

Incendiul a avut degajări mari de fum. O casă bătrânească a luat foc, iar vâlvătăile s-au extins cu repeziciune la casele din apropiere, potrivit informațiilor oficiale transmise de ISUBIF.

Pentru stingerea flăcărilor au intervenit 11 autospeciale cu apă și spumă. Flăcările s-au extins pe 300 de metri pătrați.

Sursă foto: ISU

Trei case din zona Vitan au fost făcute scrum | VIDEO

„Incendiul se manifestă la două imobile în totalitate, propagat la al treilea imobil. Există pericolul de propagare la o spălătorie auto și la un service auto învecinat”, a declarat, joi seară, ISU București-Ilfov.

Pompierii au mai precizat că, din fericire, nu există victime.

Recomandăm și: Incendiu puternic la Agenția Națională de Cadastru din București. Pompierii au intervenit de urgență | FOTO

„Eram la televizor și s-a oprit televizorul și am văzut o lumină pe peretele lui Dragoș și când am ieșit afară am văzut flăcările mari. Am apucat să luăm niște acte și telefonul, au rămas buletinele, hainele, banii, totul a rămas în casă”, a declarat un bărbat, potrivit stirileprotv.ro.

Liniile de transport în comun 123 și 223 au fost deviate spre Șoseaua Mihai Bravu. Traficul rutier a fost blocat până la stingerea incendiului de către pompieri.

Autoritățile urmează să stabilească cauza exactă a izbucnirii incendiului din Sectorul 3 al Capitalei.

Cookies