Incendiu în București! Pompierii au intervenit cu 11 autospeciale

08 feb. 2021
60 Afișari
Incendiu în București! Pompierii au intervenit cu 11 autospeciale

Incendiu în București, duminică seară, care s-a manifestat violent pe aproximativ 100 de metri pătrați, la o clădire cu trei etaje din Sectorul 1.

Pompierii au intervenit cu 11 autospeciale la un incediu în București, produs duminică seară la o clădire de trei etaje.

Un incendiu violent declanşat la un imobil de locuinţe format din parter, trei etaje şi pod, situat pe strada Cameliei, din Sectorul 1, a fost lichidat cu greu de pompierii bucureșteni.

Potrivit datelor comunicate de ISU Bucureşti-Ilfov, la intervenţie au participat zeci de pompieri, cu 11 autospeciale, care s-au luptat cu flăcările ce se întindeau pe o suprafaţă de 100 metri pătraţi.

Locatarii imobilului, care din primele informații sunt nevoiași, locuind la acea adresă fără forme legale, au fost evacuaţi, iar maşinile din zonă au fost îndepărtate pentru a face posibilă intervenţia salvatorilor.

În urma incendiului nu au existat victime omenești, ci doar de natură materială.

Procurorii și polițiștii criminaliști au anunțat vineri că s-au terminat cercetările la fața locului privind tragedia de la Matei Balș. Autoritățile au venit cu noi informații.

Un incendiu s-a produs, vineri, în incinta stadionului Giuleşti, la nivelul peluzelor, fără a fi înregistrate victime, informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Incendiul de pe stadionul Giulești a fost găsit și stins rapid de către pompieri. Acesta a afectat zona peluzelor, la etajul 1, unde a ars polistiren pe o suprafaţă de aproximativ 15 metri pătraţi.

 

Cookies