Incendiu în București, noaptea trecută. Flăcările au cuprins un depozit de lemne de pe Șoseaua Berceni

08 dec. 2023
817 Afișari
Incendiu în București, noaptea trecută. Flăcările au cuprins un depozit de lemne de pe Șoseaua Berceni
Incendiu în București, noaptea trecută. Flăcările au cuprins un depozit de lemne de pe Șoseaua Berceni | Foto simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

Un depozit de lemne din cartierul Berceni din București a fost cuprins de flăcări, noaptea trecută. 10 autospeciale au fost alertate.

Un depozit de lemne a fost cuprins de flăcări, noaptea trecută

Incendiul s-a manifestat cu flacără și degajări de fum la o stivă de materiale, mai exact lemne, pe o suprafață de 50 de metri pătrați, scrie Antena3.ro. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dealul Spirii București-Ilfov a transmis, joi noapte, următoarele:

Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o hală situată pe Șoseaua Berceni din sectorul 4.

Incendiul se manifestă cu flacără și degajări de fum la o stivă de materiale (lemne), pe o suprafață de aproximativ 50 mp. S-a realizat un dispozitiv circular de intervenție în vederea localizării și lichidării incendiului.

Alertate 10 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD.

Misiunea este în dinamică, revenim cu date.

Incendiu în Sectorul 5

În seara zilei de 1 decembrie, un incendiu a izbucnit în Sectorul 5 al Capitalei. Patru case au fost cuprinse de flăcări, iar două persoane au suferit atacuri de panică.

Pompieri din cadrul ISU București – Ilfov au intervenit pentru lichidarea incendiului.

Incidentul s-a petrecut pe Intrarea Herești din Sectorul 5 și au fost afectate 4 locuințe.

Potrivit Libertatea.ro, incendiul s-a manifestat la nivelul acoperișurilor pe o suprafață totală de aproximativ 300 de metri pătrați. În podurile locuințelor erau depozitate materiale combustibile, ceea ce a întreținut arderea.

La fața locului s-au deplasat 11 autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, două autospeciale de intervenție și salvare la înălțime și o ambulanță SMURD.

Ulterior, suprafața arsă s-a extins la 400 mp, iar incendiul a fost localizat, potrivit informațiilor transmise de ISU B-IF.

Două persoane au avut atacuri de panică și au primit îngrijiri medicale, însă nu au fost transportate la spital.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies