Incendiu în București. Intervenție cu 14 autospeciale ale pompierilor. Trei  persoane au fost rănite

04 mart. 2021
179 Afișari
Incendiu în București. Intervenție cu 14 autospeciale ale pompierilor. Trei  persoane au fost rănite

Incendiu în București, soldat cu intervenția a 14 autospeciale ale pompierilor și trei persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Incendiu în București. Pompierii au intervenit, în dimineața zilei de joi, la un ansamblu de locuințe din strada Căzănești, Sector 3.

Reprezentanții ISU anunță că din cauza distanțelor foarte mici existente între construcții, flăcările s-au propagat foarte rapid, astfel că suprafața afectată de incendiu a fost de aprox. 300 mp.

La fața locului au intervenit 14 autospeciale de stingere, trei echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare și două autoscări.

„Actiunile pentru stingere si protejare a vecinatatilor au fost desfasurate de pe doua strazi paralele. Numarul de resurse angrenate a fost determinat si de existenta unui numar limitat de resurse de alimentare cu apa. Trei persoane au primit ingrijiri medicale de la echipajele SMURD si au fost transportate la spital, in stare de constienta, fara probleme deosebite”, au mai transmis reprezentanții ISU.

Incendiu în București

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) anunță că în ultimele 24 de ore au fost 96 de incendii, iar pompierii au intervenit și au efectuat 1.161 de misiuni de acordare a asistenţei medicale de urgenţă.

Peste 1.065 de persoane au primit ajutor din partea echipajelor SMURD la nivel național. Cele mai multe situaţii fiind înregistrate în zona Bucureşti-Ilfov (312 cazuri), urmată de judeţele Timiş (75 cazuri) şi Mureş (58 cazuri).

Cookies