Incendiu în București. 30 de persoane au fost evacuate, iar două au fost transportate la spital

17 iul. 2021
358 Afișari
Incendiu în București. 30 de persoane au fost evacuate, iar două au fost transportate la spital
Incendiu în București. 30 de persoane au fost evacuate, iar două au fost transportate la spital. Sursă foto: ISU București

Incendiu în București. A izbucnit sâmbătă dimineață la un bloc din Sectorul 1, chiar la ultimul etaj. 30 de persoane au fost evacuate, iar pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale.

Incendiu în București. Acesta a izbucnit în dimineața zilei de sâmbătă, la ultimul etaj al unui bloc aflat aflat pe Bulevardul Iancu de Hunedoara din Capitală, la doi pași de Piața Victoriei.

UPDATE ora 9:00: Incendiul a fost stins după aproximativ o oră și jumătate. Purtătorul de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile, a transmis că flăcările au fost stinse în urmă cu câteva minute. Iar toate bunurile din casă au fost distruse.

Incendiu în București

Sursă foto: ISU București

Potrivit informațiilor oficiale transmise de ISU București, 30 de persoane au fost evacuate din clădire, iar două au fost transportate la spital.

Recomandăm și: O mașină a luat foc în Pipera. Pompierii au intervenit la timp

O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost dusă la Spitalul Grigore Alexandrescu, deoarece inhalase fum, și o femeie în vârstă de 81 de ani care a fost dusă la Spitalul Floreasca, conform ISU București.

În jurul orei 07:00 locatarii erau evacuați de pompieri.

Incendiul din blocul aflat în Sectorul 1, la doi pași de Guvern, a fost urmat de o degajare de fum foarte mare, a declarat ISU. Se pare că incendiul s-a extins și la celelalte apartamente, iar misiunea pompierilor este una extrem de dificilă.

Zeci de militari au intervenit la înălțime cu autoscări pentru stingerea flăcărilor. Din primele informații, nu au fost persoane rănite.

30 de persoane au fost evacuate, iar două au fost transportate la spital

ISU București a transmis că incendiul este ținut sub control și nu se mai poate extinde.

Incendiul care a izbucnit în București, sâmbătă dimineață, s-a manifestat cu o flacără puternică. Locatarii au văzut fumul, au auzit geamurile sparte, semn că a existat și o explozie.

Recomandăm și: Incendiu pe roți în București. O mașină a ars complet sub podul Băneasa VIDEO

La blocul aflat pe Bulevardul Iancu de Hunedoara au ajuns 9 autospeciale de stingere a incendiilor, 3 autoscări, o ambulanță SMURD și ajutorul Detașamentului Special de Salvatori.

Potrivit informațiilor transmise de ISU, incendiul a fost localizat la ora 7:50 și nu mai exista pericol de extindere.

Cookies