Incendiu în Bragadiru. O casă a luat foc, iar flăcările s-au extins la un alt acoperiș

30 mart. 2023
1162 Afișari
Incendiu în Bragadiru. O casă a luat foc, iar flăcările s-au extins la un alt acoperiș
Incendiu în Bragadiru. O casă a luat foc, iar flăcările s-au extins la un alt acoperiș. Sursa foto: captură video Facebook/ Florin Rusu/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Joi după-amiază a izbucnit un incendiu în Bragadiru, la doi pași de Capitală. O casă a luat foc, iar pompierii transmit că flăcările s-au extins la acoperișul unei alte case învecinate.

Incendiu în Bragadiru

O casă din Bragadiru a luat foc în această după-amiază, 30 martie 2023, potrivit informațiilor oficiale transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov. Din nefericire, flăcările s-au extins la acoperișul unei case învecinate.

Potrivit ISU București-Ilfov, acest incendiu s-a produs la o vilă din localitatea Bragadiru.

Din fericire, pompierii au transmis că nu au existat victime.

A fost realizat un dispozitiv pe toate laturile clădirii, pentru limitarea propagării incendiului. Nu sunt victime, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență București – Ilfov.

Pompierii au localizat incendiul.

La ora 15:57 traficul era blocat pe Prelungirea Ghencea, transmite un membru al comunitații Info Trafic Bucuresti si Ilfov pe pagina de Facebook:

Foarte multe autospeciale. Traficul este blocat pe Prel. Ghencea

Mesajul transmis de pompieri

Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o casa P+M in localitatea Bragadiru. Incendiul s-a extins la acoperisul unei alte case invecinate. A fost realizat un dispozitiv pe toate laturile cladirii, pentru limitarea propagarii incendiului. Nu sunt victime.Incendiul este localizat, au transmis reprezentanți din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București și Ilfov (ISU B-IF).

Cookies