Incendiu devastator la Matei Balș cu patru morți, toți decedații aveau COVID-19. Raed Arafat a venit la fața locului și s-a enervat pe ziariști

29 ian. 2021
84 Afișari
Incendiu devastator la Matei Balș cu patru morți, toți decedații aveau COVID-19. Raed Arafat a venit la fața locului și s-a enervat pe ziariști

O clădire a Spitalului “Matei Balș” a luat foc în această dimineață, din cauze necunoscute, încă. Sunt patru morți și au fost afectate patru saloane, cu degajări mari de fum. Toți pacienții decedați aveau COVID-19 și erau conectați la aparate.

„Dacă ați venit să urlați la noi, aici intervenția v-am explicat. Urlați dumneavoastră. Este revoltă în capul dvs. Până vedem care este situația….Lăsăți situația până o să vină pompierii să vă spună care e motivul. V-am dat toate detaliile”, a strigat nervos Raed Arafat către ziariști, relatează Digi24.

Un incendiu a izbucnit vineri dimineață într-o clădire a spitalului Matei Balș. Au fost evacuați în jur de 120 de pacienți. Inițial autoritățile au anunțat trei victime, iar un pacient în stare gravă a fost intubat, dar a murit și el.

Primul apel la 112 pentru incendiul de la Matei Balș a venit la ora 5:05, iar primul echipaj a ajuns la spital la 5.14, a declarat secretarul de stat Raed Arafat vineri dimineață, la locul incendiului în care au murit patru pacienți.

Au fost evacuate aproximativ 44 de persoane către spitalele de urgență, restul evacuate către celelalte pavilioane din spitalul Matei Balș. Din cei 44 de pacienți, doi erau în stare mai gravă.

Toți pacienții care au fost internați erau conectați la oxigen, sunt pacienți Covid, în stadiu mediu spre sever.

Clădirea avea toate avizele necesare, a precizat Raed Arafat.

Sursă foto: Digi24.

Cookies