Incendiu de vegetație în Parcul Grozăvești din București. Pompierii încearcă să stingă flăcările

08 mai 2022
1674 Afișari
Incendiu de vegetație în Parcul Grozăvești din București. Pompierii încearcă să stingă flăcările
Incendiu de vegetație în Parcul Grozăvești din București. Pompierii încearcă să stingă flăcările | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Un incendiu de vegetația a izbucnit astăzi în Parcul Grozăvești din București. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări de fum.

Incendiu de vegetație în Parcul Grozăvești din București

Bucureștenii au fost informați de acest incendiu, prin intermediul sistemului de avertizare pentru situații de urgență, RO-ALERT.

O suprafață de 1.000 de mp a fost afectată de flăcări. focul este încă deschis, iar fumul este extrem de dens. Pompierii sunt prezenți la fața locului și lucrează la lichidarea incendiului.

Un echipaj SMURD și opt autospeciale de apă și spumă au ajuns la fața locului.

Conform mesajului transmis, cetățenii sunt îndrumați să ocolească zona respectivă și să elibereze căile de acces pentru a permite accesul echipajelor de intervenții.

Incendiu de vegetație în Parcul Grozăvești din București. Pompierii încearcă să stingă flăcările
Incendiu de vegetație în Parcul Grozăvești din București. Pompierii încearcă să stingă flăcările | Sursă foto: b365.ro

Știre în curs de actualizare.

Două incendii în două zile

Sâmbătă, 8 mai 2022, un alt incendiu a avut loc chiar în centrul Capitalei. O clădire de două etaje din Centrul Vechi a fost cuprinsă de flăcări.

Pentru a putea lichida incendiul, pompierii au intervenit cu 15 autospeciale și cu două autoscări. suprafața totală ce a fost afectată de flăcări a fost de 750 de mp.

Departamentul Special de Salvatori a reușit să scotă din clădire un bărbat imobilizat în scaun cu rotile în ultima clipă. Din fericire, nu au existat victime, iar focul nu s-a extins la clădirile din învecinate.

Cookies