Incendiu pe Șoseaua Giurgiului din București. A luat foc TIR-ul Coca Cola

30 nov. 2022
8016 Afișari
Incendiu pe Șoseaua Giurgiului din București. A luat foc TIR-ul Coca Cola
Incendiu de Șoseaua Giurgiului din București. A luat foc TIR-ul Coca Cola | Sursă foto: Captură TikTok

Un incendiu a avut loc noapte trecută pe străzile din București, mai precis pe Șoseaua Giurgiului, unde TIR-ul companiei Coca Cola a luat foc în mers. Este vorba despre cel specific campaniei pentru sărbătorile de iarnă.

Incendiu în București: A luat foc TIR-ul Coca Cola

Incendiul violent a izbucnit în seara de marți, 29 noiembrie 2022, pe Șoseaua Giurgiului din Capitală, la intersecția cu Drumul Găzarului.

TIR-ul publicitar al companiei Coca-Cola, cel care prevestește venirea sărbătorilor de iarnă, a fost cuprins de flăcări în mers. Focul a izbucnit din partea din față a remorcii.

Pentru stingere incendiului, la fața locului au intervenit trei autospeciale de stingere, alături de o descarcerare și un echipaj al SMURD, conform Antena 3.

Nu au existat victime

Din fericire, în urma incidentului nu au existat victime. Inspectoratului pentru Situații de Urgență București Ilfov (ISU B-IF) a transmis că șoferul autotrenului a reușit că decupleze capul tractor. Astfel, acesta s-a salvat din incendiu.

Imaginile cu TIR-ul cuprins de flăcări au fost surprinse de trecători și postate pe mai multe rețele de socializare. Anumiți oameni au ales să facă haz de necaz. Iată un clip postat pe TikTok:

@mihai.niculai Sărbători incendiare 🔥 #CocaCola #fy #foryou ♬ sunet original – Zmeurica Isteata

Printre comentariile lăsate de oameni și numără:

  • „De 22 de ani tot folosesc același TIR. E timpul pentru unul nou.”
  • „Simt căldura Sărbătorilor.”

  • „Sărbătorile nu mai vin.”

  • „Lui Moș Crăciun îi arde de glume înainte de sărbători.”
Cookies