ȘTIRI

Incendiu de proporţii pe Bulevardul Timişoara VIDEO

Incendiul a izbucnit in jurul orei 17:15 la un depozit al Gărzii Financiare, situat pe Bulevardul Timişoara, în apropiere de intersecţia cu Strada Valea Cascadelor. Incendiul s-a extins rapid la un al doilea depozit, arzând în total pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi. Focul a ars cu flacără violentă şi degajări mari de fum, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU, Daniel Vasile, la Realitatea TV. Pompierii au intervenit la faţa locului cu 10 autospeciale cu apă şi spumă şi o scară, la faţa locului aflându-se, de asemenea, două echipaje de descarcerare şi unul de prim-ajutor.

„Din cauza căldurii degajate, acoperişul unui depozit s-a prăbuşit”, a mai spus Daniel Vasile.

În cele două depozite se aflau mai multe autoturisme confiscate de Garda Financiară, alături de alte mărfuri. Fumul gros degajat de incendiu se înălţa la zeci de metri în aer, iar peste 20 de autovehicule au ars în incendiu potrivit RTV. Anchetatorii iau în calcul ipoteza ca focul să fi fost pus intenţionat. 

(sursa: utilizatorul doruana24, Youtube, via Adevarul)

Principalul pericol al incendiului era fumul gros, toxic care se degaja în urma incendiului, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU, Daniel Vasile. 

Circulatia mijloacelor de transport in comun in zona nu a fost afectata.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button