Incendiu de amploare la un centru de colectare a deșeurilor din București. În interior sunt butelii și alte recipiente sub presiune

05 iun. 2021
690 afișări
Incendiu de amploare la un centru de colectare a deșeurilor din București. În interior sunt butelii și alte recipiente sub presiune

Un incendiu de amploare a izbucnit sâmbătă la un centru de colectare a deșeurilor din București, Sectorul 6. În interior sunt butelii și alte recipiente sub presiune.

Incendiu de amploare la un centru de colectare a deșeurilor din București

Incendiul a izbucnit la un centru de colectare a deșeurilor din Sectorul 6 al Capitalei, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Incendiul a fost localizat pe strada Bârsănești, iar, din fericire, nu există persoane rănite.

Focul a cuprins mai multe containere cu deșeuri și s-a extins și la un alt corp de clădire, pe o suprafață de 500 de metri pătrați. Jandarmii evacuează locuitorii din zonă.

În interior sunt butelii și alte recipiente sub presiune

La fața locului au fost trimise 19 autospeciale de stingere, două autoscări şi echipaje SMURD. Aproximativ 40-50 de pompieri luptă cu flăcările.

În interiorul clădirii se găsesc butelii şi alte recipiente sub presiune, motiv pentru care se acţionează cu prudenţă din exterior, potrivit ISU.

Munca pompierilor este îngreunată de faptul că focul e alimentat continuu de deșeuri. Se acționează din exterior, pe laturile clădirii, pentru a evita extinderea incendiului.

„Incendiul nu a fost stins, dar este controlat”, a declarat Ciprian Ciucu într-o intervenție telefonică pentru Digi24.

Autoritățile le recomandă oamenilor să închidă geamurile.

Cookies