Incendiu de amploare la o fabrică de mezeluri din Mizil. Doi pompieri au fost răniți în timpul intervenției

22 feb. 2022
310 Afișari
Incendiu de amploare la o fabrică de mezeluri din Mizil. Doi pompieri au fost răniți în timpul intervenției
Incendiu de amploare la o fabrică de mezeluri din Mizil. Doi pompieri au fost răniți în timpul intervenției. Sursă foto: Captură Facebook/ ISU Prahova

Incendiul violent a izbucnit marți dimineață la o fabrică de mezeluri din județul Prahova, în Mizil. O suprafață de 7.000 mp a fost cuprinsă de flăcări, iar doi pompieri au fost răniți.

Incendiu la o fabrică de mezeluri din Mizil

Autoritățile au fost anunțate marți dimineață de incendiu, în jurul orei 04:00. La fața locului au ajuns de urgență șapte echipaje ale ISU: cinci autospeciale de pompieri și două ambulanțe SMURD.

O suprafață de 7.000 de mp a fost cuprinsă de flăcări.

Doi pompieri au suferit arsuri și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Medicii au transmis că starea lor este stabilă în acest moment.

Deocamdată nu se cunoaște cauza incendiului, dar va fi stabilită în urma cercetărilor realizate de autorități.

Potrivit comunicatului transmis de ISU Prahova, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență au fost anunțați marți dimineață, în jurul orei 04:00, de izbucnirea unui incendiu puternic în orașul Mizil, la fabrica de mezeluri SC Ana și Cornel SRL, la Depozitul Mizil-Carnia.

Flăcările au izbucnit într-o hală cu birouri, cu o suprafață de aproximativ 10.000 mp.

În atmosferă a fost degajat fum care provine din arderea pereților de tip sandwich. De asemenea, reprezentanții ISU Prahova au transmis că încă există pericol de explozie a unor butelii cu freon.

„În cadrul intervenției au fost răniți doi pompieri iar în continuare se intervine pentru stingerea incendiului cu aproximativ 10 autospeciale de intervenție”, potrivit declarațiilor transmise de ISU Prahova, conform antena3.ro.

Incendiu la o hală din Jilava

Un alt incendiu a izbucnit marți dimineață la o hală comercială aflată pe Șoseaua Giurgiului din Jilava. La fața locului s-au deplasat de urgență 11 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 3 autospeciale pentru descarcerare, 2 autoscări, un echipaj SMURD, un echipaj UTIM și un echipaj CBRN.

Flăcările au izbucnit într-un depozit comercial cu o suprafață de aproximativ 400 de mp. Acolo erau depozitate pubele de plastic și cartoane.

Din fericire, nu au existat victime, iar hala nu se afla în apropierea caselor.

Flacăra deschisă s-a extins pe o suprafață de circa 2.000 mp. Au existat degajări mari de fum în zonă.

Cookies