Incendiu cu scandal în Sectorul 1 al Capitalei. O bucătărie dintr-un bloc de trei etaje a luat foc, proprietarul luat pe sus de poliție VIDEO

03 mai 2021
281 afișări
Incendiu cu scandal în Sectorul 1 al Capitalei. O bucătărie dintr-un bloc de trei etaje a luat foc, proprietarul luat pe sus de poliție VIDEO

Un incendiu a izbucnit luni, în a doua zi de Paști, în Sectorul 1 al Capitalei, într-o bucătărie dintr-un imobil de trei etaje de pe strada Simu Anastasie. Mai mult, proprietarul a întrat în conflict cu vecinii și a fost luat de poliție.

ISU București a anunțat, luni, în jurul orei 11, că pe stradă Simu Anastasie, din Sectorul 1, a fost descoperit un incendiu într-o camera (bucătărie 20mp) a unui imobil P+3.

Nu sunt persoane rănite

Din primele informații incendiul este localizat și salvatorii au început deja să acționeze pentru stingerea flăcărilor.

De asemenea, din fericire, nu sunt persoane rănite. În prezent la fața locului acționează trei autospeciale de stingere, SMURD, descarcerare și autoscară.

Scandal după incendiu cu proprietarul

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii.

”La acest moment, Secţia 1 Poliţie a intervenit, alături de pompieri, la un incendiu ce se manifestă pe o stradă din sectorul 1. Bărbatul ce locuieşte în apartamentul în cauză  a intrat in conflict cu vecinii şi a avut un comportament recalcitrant şi faţă de poliţişti, fapt pentru care a fost imobilizat”, a transmis Poliţia Capitalei.

Vom reveni cu amănunte.

Cookies