INCENDIU COLECTIV. DJ-ul Markus Schulz renunţă la efectele pirotehnice în spectacolele sale

de:
02 nov. 2015
0 Afișari
INCENDIU COLECTIV. DJ-ul Markus Schulz renunţă la efectele pirotehnice în spectacolele sale

„Sunt foarte afectat de veştile tragice din România, unde 27 de tineri au murit şi peste 200 au fost răniţi din cauza unui foc izbucnit la un club. Când ieşi în oraş, cel mai important este să fii în suguranţă. Uneori, cea mai bună experienţă despre scenă se referă la depănarea amintirilor cu prietenii şi familia, în următoarea dimineaţă. Din păcate, evenimentul din Bucureşti este doar un mic exemplu despre ceea ce trebuie schimbat în spiritul siguranţei.

90 de răniţi din incendiul de la Colectiv se zbat între viaţă şi moarte, la spital. SITUAŢIA ACTUALĂ

30 de persoane au murit, în urma incendiului de vineri de la Club Colectiv, iar alte 90 sunt în stare foarte gravă la spitalele din Bucureşti şi se zbat între viaţă şi moarte.

De acum încolo voi interzice folosirea oricăror flăcări, artificii, mici sau mari, în show-urile mele. Jobul meu este să-i distrez pe alţii, dar muzica depăşeşte ca intensitate orice efect vizual. Trebuie să ne asumăm cu toţii responsabilitatea pentru siguranţa fanilor noştri. Condoleanţe pentru familiile celor decedaţi şi putere pentru cei răniţi. Haideţi să ne unim şi să schimbăm totul în mai bine! Cu dragoste, Markus!”, a spus DJ-ul pe pagina de Facebook.

Un patron de club recunoaşte că a pus în pericol viaţa clienţilor, în fiecare weekend, şi îl ÎNCHIDE

Patronul Clubului Expirat din Capitală recunoaşte că a pus în pericol viaţa clienţilor săi, în fiecare weekend, şi a anunţat că îl închide. Andrei Şoşa a postat pe facebook un mesaj, după tragedia din Clubul Colectiv în care 30 de peroane au murit până acum, alte 90 fiind în stare foarte gravă la spitalele din Capitală.

REACŢIE ŞOCANTĂ a lui Mircea Badea, în urma tragediei din Clubul Colectiv

Realizatorul TV Mircea Badea a avut o reacţie dură pe blogul personal, în urma tragediei din Clubul Colectiv unde bilanţul a ajuns, până luni dimineaţă, la 30 de morţi şi 90 de răniţi în stare foarte gravă la spital.

Cookies