Incendiu azi-noapte la spitalul pentru copii Marie Curie din București. Nimeni nu a fost însă rănit

30 aug. 2021
4138 Afișari
Incendiu azi-noapte la spitalul pentru copii Marie Curie din București. Nimeni nu a fost însă rănit
Incendiu azi-noapte la spitalul pentru copii Marie Curie din București. Nimeni nu a fost însă rănit

Un incendiu a izbucnit azi-noapte la spitalul pentru copii Marie Curie din București. Din fericire însă nimeni nu a fost însă rănit de flăcări. Mai mult, focul a fost stins înainte de ajungerea pompierilor în zona respectivă.

Duminică noaptea au fost momente de panică la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Maria Sklodowska Curie din București, (Marie Curie după ce un incendiu a izbucnit în jurul orei 02.00 într-un magazin din incinta unității medicale, transmite Antena 3.

Incendiu la Marie Curie în București

Din fericire, flăcările, pornite de la o priză care a luat foc în interiorul unui magazin aflat în incita spitalului, au fost stinse imediat de angajații unității, înainte de venirea pompierilor. Totuși, ISU a interventi cu patru autospeciale de intervenție în acest caz care ar fi putut să ia turnură tragică.

Flăcările au izbucnit în jurul orei 02.00

Flăcările au izbucnit în jurul orei 02.00, iar oamenii aflați la momentul respectiv în spital au tras o sperietură teribilă, mai ales că săptămâna trecut a mai avut loc un eveniment controversat în incinta acestui spital după o acțiune de deratizare care s-a transformat într-un haos general cu pompieri implicați într-o alertă falsă de cod roșu. Din fericire, nici atunci, nici acum, nimeni nu a fost rănit, iar salvatorii s-au comportat exemplar și au răspuns apelului de urgență.

Alarmă falsă la Marie Curie acum câteva zile

Dacă azi noapte flăcările au fost stinse rapid, înainte de intervenția pompierilor, acum câteva zile nici măcar nu a luat foc ceva, dar salvatorii au fost chemați de urgență după ce oamenii din zonă au văzut fum ieșind din spital. Totuși, alarma a fost una falsă, fiind vorba doar de o acțiune de deratizare și dezinsecție programată de Primăria Capitalei la unitatea medicală.

Alarma a fost una falsă, după ce oamenii din zonă au sunat la 112 după ce au confundat degajările de la deratizare cu fumul de la un incendiu. Pompierii au fost nevoiți atunci să facă o cale întoarsă cu zeci de mașini după o intervenție în forță. Totul este bine când se termină cu bine, cum s-a întâmplat și duminică seară.

Cookies