Incendiu auto la Gara de Nord București: Un taxi a luat foc

26 mai 2024
1582 afișări
Incendiu auto la Gara de Nord București: Un taxi a luat foc
Incendiu auto la Gara de Nord București: Un taxi a luat foc. Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Mihai D.

Un taxi a luat foc, în urmă cu scurt timp, în fața Gării de Nord București. Flăcările sunt puternice, iar fumul degajat este dens.

Un taxi a luat foc în zona Gării de Nord București

Un membru al grupului „Info Trafic Bucuresti si Ilfov” a anunțat pe grupul de Facebook, duminică, 26 mai, la ora 15:12, că un incendiu auto a izbucnit la Gara de Nord București: un taxi a luat foc.

Acum la gară, a anunțat Mihai D.

Bărbatul a publicat și imagini de la fața locului.

Mașina arde precum o torță și în jurul ei se poate observa un bărbat, posibil șoferul mașinii, care aleargă și, în cele din urma, se îndepărtează de autoturism.

Cel mai probabil, șoferul mașinii a încercat să salveze câte ceva.

Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ captură video - Mihai D.
Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ captură video – Mihai D.

Nu se știe de la ce anume a izbucnit incendiul.

Tot mai multe mașini iau foc în ultima perioadă

Azi-noapte, 25/26 mai, două mașini din Sectorul 2 s-au făcut scrum. Una dintre ele a luat foc în mers, pe Calea Moșilor. Cealaltă era parcată pe o altă stradă.

Citește aici: Două mașini au fost cuprinse de flăcări, azi-noapte, în Sectorul 2 al Capitalei. Una dintre ele a luat foc în mers

De asemenea, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 24/25 mai, o dubă a fost cuprinsă de flăcări, în mers, pe Șoseaua Ștefan cel Mare din Capitală. Mașina a fost cuprinsă de flăcări în câteva secunde și a început să ardă precum o torță. Flăcărie au topit la propriu mașina. Din fericire, șoferul și pasagerul au reușit să se salveze la timp și nimeni nu a fost rănit.

Citește aici: VIDEO | Dubă făcută scrum, azi-noapte, pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București. Traficul, blocat pe un sens, până la stingerea incendiului

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies