11 membri a două clanuri din Capitală,reţinuţi după ce s-au bătut cu săbii şi topoare,la o petrecere

de:
06 dec. 2013
1 Afișari
11 membri a două clanuri din Capitală,reţinuţi după ce s-au bătut cu săbii şi topoare,la o petrecere

Acţiunea poliţiştilor bucureşteni vine în urma finalizării cercetărilor cu privire la incidentul petrecut în noaptea de 17 noiembrie, când, în jurul orei 01:00, mai multe persoane au fost implicate într-un conflict stradal, în urma căruia mai mulţi suspecţi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit adevărul.ro, cei 11 bucureşteni care au fost reţinuţi, joi, după ce s-ar fi bătut cu săbii şi topoare, sunt membri ai clanurilor bucureştene Brătianu şi Calotă.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Capitalei, a reieşit faptul că, în noaptea de 17 noiembrie, doi dintre suspecţi ar fi dorit să pătrundă în curtea unui imobil din sectorul 5, unde avea loc aniversarea unei zile de naştere, informează un comunicat de presă al Poliției.

Întrucât cei doi suspecţi ar fi pătruns în curtea imobilului fără a fi invitaţi şi fără a avea permisiunea proprietarilor, situaţia creată a condus la apariţia unui scandal în stradă, iar mai multe autoturisme ale persoanelor implicate au fost avariate.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe arme albe (săbii, topoare, cuţite), opt telefoane mobile şi aproximativ 4.000 de ţigarete netimbrate. Totodată, poliţiştii bucureşteni au reuşit identificarea a 11 persoane, care au fost conduse la sediul Secţiei 24 Poliţie pentru verificări şi pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

Cercetările sunt continuate de judiciariştii Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi încăierare, cu 11 suspecţi în stare de reţinere, precum şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Cookies