Încă una! A treia mașină care a plonjat în fântâna de la Piața Unirii în doar o săptămână

22 ian. 2021
108 Afișari
Încă una! A treia mașină care a plonjat în fântâna de la Piața Unirii în doar o săptămână

Situație incredibilă în Capitală, după ce încă o mașină s-a răsturnat într-una din fântânile din Piața Unirii din București. Este al treilea incident de acest fel în mai puțin de o săptămână.

Se pare că accidentul rutier nu s-a soldat cu victime. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero, potrivit poliției.

Încă două accidente luni

Luni, alți doi șoferi au ajuns cu mașinile în fântâna din Piața Unirii, în același loc. Unul a plonjat cu mașina în fântână seară, altul, la prima oră a dimineții. Șoferii au fost testați de poliție cu etilotestul și nici ei nu consumaseră alcool.

O mașină a căzut în fântâna de la Unirii luni seară, altul, la prima oră a dimineții. În fix același loc, aproape de intersecția cu Bulevardul Libertății.

Cei doi șoferi au fost testați cu etilotestul și nu consumaseră alcool. Aceștia nu au fost accidentați, dar ambele mașini au fost avariate. Cel mai probabil, cei soferii nu au adaptat viteza la condițiile de pe carosabil.
Dacă fântânile au fost avariate, cei doi vor fi buni de plată.

Accidente în centru

Zeci de oameni s-au strâns luni seara, în jurul orei 20.30, în Piața Unirii din București, uimiți când au văzut un BMW Seria 3 aterizat într-una dintre fântânile arteziene de acolo.

Nimeni dintre spectatori nu știa exact cum a ajuns mașina în bazinul gol al fântânii, uimitor fiind faptul că, la prima vedere, nu suferise avarii vizibile. Mai mulți tineri au încercat să scoată mașina din fântână.

Posesorul autoturismului a chemat însă o mașină de tractare cu platformă, pentru a-și scoate vehiculul din fântână. Mai mulți tineri au ajutat la ridicarea autoturismului, în încercarea de a-l lua cât mai repede de acolo. O platformă cu troliu a fost chemată să scoată BMW-ul din fântână.

Cookies