Încă un teribilist la volan i-a fentat pe polițiștii din București. Era sub vârsta de a conduce, astfel că nu avea permis auto

29 oct. 2022
1366 Afișari
Încă un teribilist la volan i-a fentat pe polițiștii din București. Era sub vârsta de a conduce, astfel că nu avea permis auto

Poliţiştii din Bucureşti au urmărit un şofer care nu a oprit la semnal, iar atunci când l-au prins, într-o localitate din Ilfov, au aflat că are 17 ani. Adolescentul este cercetat pentru conducere fără permis, scrie news.ro.

Poliţia Capitalei a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că, vineri seara, poliţiştii aflaţi pe o stradă din Sectorul 2 au observat un şofer care, prin comportament, le-a atras atenţia.

„Poliţiştii au procedat la oprirea acestuia, însă conducătorul auto nu s-a conformat somaţiilor şi a părăsit zona. În urmărirea acestuia au plecat mai multe echipaje de poliţie, iar în urma verificărilor efectuate au depistat autoturismul şi conducătorul acestuia, în vârstă de 17 ani, într-o localitate din judeţul Ilfov”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Tânărul de 17 ani a fost condus la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Miercuri seară, un tânăr de 23 de ani, fiul cântăreței Roxy manelista, a fost oprit în trafic, după ce încălcase mai multe reguli de circulaţie în timpul ce se afla la volanul unui Mercedes, însă a refuzat să legitimeze şi să coboare, forţând scăparea şi lovind două autoturisme în timp ce a demarat în trombă sub privirile poliţiştilor, jandarmilor şi ale martorilor.

Avocatul său susţine că nu era nici băut, nici drogat, dar că s-a temut că ar putea fi scos pe geam şi încătuşat de către jandarmii solicitaţi să intervină. El este cercetat sub control judiciar, iar judecătorii nu au dispus arestarea sa întrucât infracțiunile comise sunt mai mici de 5 ani de închisoare.

 

Îți recomandăm și:

 

Cookies