Încă un șofer de autobuz care le-a închis ușile în nas călătorilor. Un bucureștean s-a enervat: „Prietenaș, dacă nu îti place la STB, lasă pe alții”

01 mart. 2023
1591 Afișari
Încă un șofer de autobuz care le-a închis ușile în nas călătorilor. Un bucureștean s-a enervat: „Prietenaș, dacă nu îti place la STB, lasă pe alții”
Încă un șofer de autobuz care le-a închis ușile în nas călătorilor. „Prietenaș, dacă nu îti place la STB, lasă pe alții”. Sursa foto: Facebook/ Societatea de Transport București

Un alt șofer de autobuz STB le-a închis ușile în nas pasagerilor, fapt care a determinat plângeri din partea bucureștenilor.

Mai mulți șoferi STB au suprins în mod neplăcut călătorii, prin comportamentul lor nepotrivit.

Reclamația unui bucureștean cu privire la comportamentul unui șofer STB

Un bucureștean a postat pe pagina de Facebook Reclamații STB( fostul RATB) București o plângere cu privire la fapta deranjantă a unui șofer de autobuz.

Șoferul unui autobuz de pe linia 178 a închis „în mod special” ușile în nasul călătorilor. Bucureșteanul spune că unii pasageri au fost prinși între uși și loviți:

Prietenas, dacă nu îți place la STB, lasă pe alții! Vezi că ies oamenii din mașină și închizi ușile special, prinzând și lovind oamenii cu ușile! Vă rog, dacă este cineva de la STB, să verifice această mașină, ora 21:07.

Un șofer STB le-a închis ușile în nas pasagerilor
Un șofer STB le-a închis ușile în nas pasagerilor. Sursa foto: Facebook/ Reclamații STB( fostul RATB) București/ Cosmin Grigore

Mai mulți membrii ai grupului au adăugat comentarii la postarea respectivă.

Unii dintre ei dau vina pe pasageri, cum că ar sta cu ochii în telefon și ar uita să coboare.

Alții spun că și ei, la rândul lor, au avut experiențe similare și au fost prinși între ușile autobuzelor.

Câteva dintre comentarii:

  • „Stau cu ochii în telefoane și uită să coboare!”- G. B.
  • „Șoferi se cred stăpâni. Am pățit și eu, urcam, și tovarășul șofer a dat să închidă ușile, prinzându-mă. Trebuia să dau telefon la poliție și șoferul să rămână pieton.”- M. D.
  • „Am pățit-o eu, ce credeți? La urcare.”- A. A. M.

Conform regulamentului Societății de Transport București- STB, operatorii de transport trebuie să:

  • v) asigure executarea transportului în condiţii de regularitate, siguranţă şi confort;

Alți șoferi de autobuz care au închiz ușile în nasul călătorilor

În trecut, au mai existat plângeri din partea călătorilor cu privire la aceeași problemă: șoferii STB închid ușile în fața pasagerilor sau nu le deschid deloc.

Pe grupul de Facebook Reclamații STB( fostul RATB) București sunt mai multe postări despre comportamentul neadecvat al șoferilor.

Un șofer i-a închis ușa în nas unei fetițe care alergase după el, pentru a-l prinde. Alt șofer a refuzat să îi deschidă ușile unei femei care trebuia să ajungă la muncă.

Citește mai multe AICI.

Pe lângă șoferii care se comportă urât cu pasagerii, există și câțiva șoferi drăguți

Deși majoritatea șoferilor STB care apar în postările de pe Facebook au făcut ceva care i-a deranjat pe călători, totuși mai există și șoferi care au surprins în mod plăcut pasagerii, facându-le ziua mai bună.

Luna trecută au apărut câteva postări ale unor călători mulțumiți de felul în care s-au purtat șoferii STB cu ei. Unul dintre șoferi a pus brăduți parfumați prin mijlocul de transport, pentru a da un miros plăcut în timpul călătoriei.

Alți șoferi au salutat pasagerii prin flash-uri și au reușit să le aducă zâmbetul acestora.

Brăduții parfumați din autobuzele STB
Brăduții parfumați din autobuzele STB. Sursa foto: Facebook/ Reclamații STB( fostul RATB) București/ Sammy Marius Dumitru

Citește mai multe AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cookies