Încă un sector din București vrea să cumpere parcări pentru biciclete. PS3 a lansa deja licitația în SICAP

10 oct. 2022
251 Afișari
Încă un sector din București vrea să cumpere parcări pentru biciclete. PS3 a lansa deja licitația în SICAP
Încă un sector din București vrea să cumpere parcări pentru biciclete. PS3 a lansa deja licitația în SICAP / Foto simbol: Unsplash

Încă o administrație publică din București dorește să cumpere parcări pentru biciclete. Este vorba despre Primăria Sectorului 3 care a lansat deja o licitație publică în acest sens.

PS3 vrea să cumpere parcări închise și securizate pentru biciclete

Primăria Sectorului 3 a lansat în SICAP o licitație publică prin care anunță interesul pentru achiziția de parcări pentru biciclete, cu structură închisă și securizată, conform Agerpres.ro.

După cum este transmis în anunțul publicat în SICAP, valoarea totală estimată pentru această achiziție este de 966.600 lei. Astfel că, acordul cadru poate avea valori cuprinse între 689.100 – 966.600 lei fără TVA.

Primăria intenționează să cumpere parcări de tipul:

  • 17 mp / 16 P, 25 mp / 32 P şi 55 mp / 64 P.

Criteriul pentru atribuirea contractului este reprezentate de prețul cel mai scăzut. De asemenea, Primăria Sectorului 3 a anunțat că această licitație va fi realizată prin procedură simplificată.

Termenul până la care cei interesați pot depune ofertele lor până este 24 octombrie 2022.

Locurile de parcare pentru biciclete din Sectorul 6 s-au ocupat în doar câteva ore

Primele patru parcări pentru biciclete din București au fost inaugurate în data de 1 octombrie 2022. Acestea au fost amenajate în sectorul 6 al Capitalei, iar fiecare dintre ele are câte 25 de locuri disponibile.

La nici o zi de la startul pentru depunerea cererilor au fost înregistrate 118. Astfel că, locurile au fost imediat ocupate.

Costul pentru au loc de parcare pentru bicicletă este de 100 de lei pe an, iar la momentul încheierii contractelor bucureștenii trebuie să achite o garanție de 100 de lei. Aceasta le este restituită oamenilor la finalizarea contractului.

Cu toate că locurile au fost ocupate extrem de rapid, încă mai pot fi făcute înscrieri pe https://parcari.adps6.ro.

Toate cererile urmează să fie soluționate începând cu data de 17 octombrie 2022, iar in limita disponibilității și în ordinea înscrierilor acestea vor fi atribuite cetățenilor.

Cookies