Încă un salvator. Și Florin Cîțu promite apă caldă și căldură în București și pe unde se mai dârdâie în case

20 dec. 2020
54 Afișari
Încă un salvator. Și Florin Cîțu promite apă caldă și căldură în București și pe unde se mai dârdâie în case

Guvernul urmează să aprobe alocarea unor sume din Fondul de rezervă pentru a se asigura livrarea căldurii şi a apei calde atât în București, cât şi în alte două localităţi din România.

Guvernul va aproba, joi, alocarea unor sume din Fondul de rezervă pentru a se asigura livrarea căldurii şi a apei calde atât în București, cât şi în alte două localităţi din România. Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, este cel care a făcut anunțul.

Este vorba despre Capitală, Oradea și Timișoara.

În același timp, ministrul a anunțat că alte sume de bani vor fi destinate ajutorării a cinci aeroporturi care au suferit pierderi în contextul pandemiei. Este vorba despre aeroporturile din Cluj, Iași, Sibiu, Dolj și Bacău.

„O Hotărâre de Guvern privind asigurarea continuității serviciului public de alimentație cu energie termică în serviciu centralizat al populației Oradea, Timișoara, București și o Hotărâre de Guvern pentru susținerea aeroporturilor regionale cu un trafic situat între 200.000 și 3.000.000 pasageri pe an, pentru compensarea pierderilor înregistrate în perioada martie-iunie 2020, ca urmare a pandemiei de COVID-19: Cluj, Iași, Sibiu, Dolj și Bacău”, a anunțat Florin Cîțu, potrivit europafm.ro.

 

Cookies