ARHIVA B365

Încă un polițist, lovit cu mașina de un șofer

Cazul agentului Gheorghe Ionescu din Capitală, luat pe capotă 500 de metri şi aruncat apoi pe şosea, de un șofer, se repetă pe litoral. Un poliţist a fost lovit cu maşina de un şofer, pe o plajă din staţiunea Mamaia. Incidentul s-a petrecut în această dimineaţă, în jurul orei 8.30, pe o plajă din nordul staţiunii Mamaia.

Un echipaj mixt, format dintr-un poliţist şi un jandarm, a observat o maşină pe plajă. Pentru că cel mai probabil şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, poliţistul s-a urcat la volan – cu proprietarul maşinii pe scaunul din dreapta, pentru a scoate maşina din nisip.

După ce a ieşit din maşină, poliţistul a cerut actele de identitate ale şoferului, moment în care acesta a pornit maşina. Atunci, poliţistul a urcat pe scara din dreapta a maşinii, ţinându-se de stâlpul vehiculului. Cum şoferul a atins alte maşini şi s-a oprit într-un stâlp, poliţistul s-a dezechilibrat şi a căzut, relatează Digi24.ro. 

Şoferul a fost prins de un alt echipaj de poliţie şi dus la Spitalul Judeţean Constanţa pentru prelevare de probe biologie. Analizele au arătat că acesta avea o alcoolemie de 2 la mie în sânge.

Şi poliţistul, care acuză dureri la coloană şi la mâna dreaptă, se află în prezent la Spitalul Judeţean din Constanţa, pentru investigaţii suplimentare.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button