Încă un mall s-a deschis în București, de data asta în zona Pipera. Bucureștenii sunt așteptați la inaugurarea Lemon Retail Park

01 nov. 2022
42460 Afișari
Încă un mall s-a deschis în București, de data asta în zona Pipera. Bucureștenii sunt așteptați la inaugurarea Lemon Retail Park
Încă un mall s-a deschis în București, de data asta în zona Pipera. Bucureștenii sunt așteptați la inaugurarea Lemon Retail Park. Sursa foto: Captură/ lemonpark.ro

Lemon Retail Park este cel mai nou mall deschis în București, zona Pipera. Bucureștenii sunt așteptați, sâmbătă, 12 noiembrie, la inaugurarea oficială a centrului comercial. Delia și alți artiști vor susține un concert în cadrul acestui eveniment.

Un nou mall în București, zona Pipera: Lemon Retail Park

„Ne dăm întâlnire în număr mare la Lemon Retail Park, pentru a sărbători deschiderea oficială a celei mai fresh destinații de shopping din zona Pipera, Voluntari”, potrivit Lemon Retail Park.

Sâmbătă, 12 noiembrie, începând cu ora 14:00, se deschide oficial Lemon Retail Park – un nou mall în București, zona Pipera, Voluntari. Evenimentul are loc în parcarea centrului comercial.

Reprezentanții centrului comercial anunță că evenimentul este dedicat persoanelor de toate vârstele și va fi marcat de momentele artistice a patru artiști: Delia, Mira, Rareș și Andra Gogan. Totodată, evenimentul va fi prezentat de Mihai Morar și Daniel Buzdugan.

„Te invităm pe 12 noiembrie, de la ora 14:00, în parcarea Lemon Retail Park, să ne bucurăm în aer liber de muzică bună, activități captivante pentru toate vârstele și multe surprize frumoase”, transmit reprezentanții Lemon Retail Park pe Facebook.

Organizatorii anunță că au pregătit mai multe surprize și momente unice pentru vizitatori. Printre premii se numără și multe produse din magazine.

Bine de știut: Accesul este gratuit.

Unde anume se află centrul comercial

Lemon Retail Park se află la intersecția autostrăzii A3 cu Strada Popasului din Voluntari. Noul mall este construit pe o suprafață de 7.700 mp și îi așteaptă pe vizitatori atât cu spații de cumpărături, cât și facilități de agrement, food court și 292 de locuri de parcare.

Bucureștenii pot ajunge la centrul comercial și cu bicicletele sau folosind transportul public: 416, 461, 473, la stațiile: Citylights și Domus Stil.

Centrul comercial este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 07:00-22:00.

Cookies