Încă un local din București închis de ANPC. Comisarii au găsit gândaci și produse expirate

20 sept. 2022
8307 Afișari
Încă un local din București închis de ANPC. Comisarii au găsit gândaci și produse expirate
Încă un local din București închis de ANPC. Comisarii au găsit gândaci și produse expirate / Sursă foto: TikTok- horiaconstantinescuanpc

Un bistro aflat în Sectorul 2 din București a fost închis astăzi de către comisarii ANPC. Decizia a fost luată după ce au fost găsiți gândaci și produse expirate în local.

Încă un local din București închis de ANPC

Controlul a fost efectuat în urma unei sesizări primite de la un client, după cum anunță Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

Astfel că, ANPC a verificat dacă Bistro Garden din Sectorul 2 legislația din domeniu. Localul aparține operatorului economic Plenitud Impex SRL.

Vicepreședintele ANPC Mihai Culeafă a declarat următoarele:

Așa cum am anunțat, că voi declanșa o acțiune de monitorizare a comerțului de tip fast food, am și făcut.

Din păcate tot în sectorul 2, cel care îmi este atât de drag, am descoperit o locație cu mari probleme, în serviciile căreia cetățenii ar trebui să aibă încredere.

Comisarii au găsit gândaci și produse expirate

După cum a anunțat Mihai Culeafă în urma acestui control au fost descoperite o serie de nereguli foarte grave. Printre cele mai importante probleme descoperite de către comisarii ANPC se numără următoarele:

  • Gândaci,
  • Mizerie,
  • Produse Expirate.

Am găsit mai ales o lipsă de respect față de cei care calcă pragul acestui local zi de zi. Vom continua aceste acțiuni până se va înțelege că tot ceea ce ne dorim este să se respecte niște reguli.

Așa cum am promis și cum am ales mereu…biroul meu va continua să fie pe teren. Vă rog să semnalați în continuare locații de acest tip, ale căror servicii nu sunt conforme.

Suntem neobosiți și vom continua să facem curățenie, declară Mihai Culeafă.

Astfel că, în urma verificărilor, a fost acordată o amendă contravențională în valoare totală de 25.000 de lei. De asemenea, au fost confiscate 450 de kg de produse alimentare neconforme.

Ca și sancțiune complementară ANPC a decis să oprească temporar prestarea de servicii a localului, până la remedierea problemelor constatate.

Cookies