O fetiță a murit la Spitalul Marie Curie. ESTE AL TREILEA DECES

de:
16 feb. 2016
0 afișări
O fetiță a murit la Spitalul Marie Curie. ESTE AL TREILEA DECES

Fetița avea și o hemoragie cerebrală. În noaptea de duminică, copilul a suferit un stop cardio-respirator. Atunci a răspuns manevrelor de resuscitare. Marți a survenit un nou stop cardio-respirator însă nu a mai putut fi salvată. Potrivit unor surse medicale, citate de Mediafax, fetiţa avea un an şi patru luni. 

În Spitalul ” Marie Curie” din Capitală, mai sunt internaţi nouă copii diagnosticaţi cu sindromul hemolitic-uremic, şase dintre aceştia se află internaţi la Nefrologie şi trei la Terapie Intensivă

Ministrul Sănătăţii Patriciu Achimaş-Cadariu a declarat, luni, că ultimul raport la „Marie Curie” a pus în evidenţă trei infecţii cu E. coli enteropatogen şi mai multe infecţii cu diverşi viruşi.

„Ultimul raport pe care îl am a pus în evidenţă trei infecţii cu E. coli enteropatogen şi mai multe infecţii cu diverşi viruşi. Acest lucru nu leagă în niciun fel cazurile între ele. Aceste sunt datele de care dispun până în acest moment. Continuăm investigaţiile. Sunt oameni specualizaţi care o fac”, a declarat ministrul Sănătăţii Patriciu Achimaş-Cadariu, potrivit Mediafax.

Luni dimineaţa, un copil din Argeş a murit, la Spitalul „Marie Curie” din Capitală, din cauza unei infecţii digestive grave, fiind a doua victimă de la semnalarea cazului. Alţi 10 bebeluşi sunt internaţi în spital, patru fiind în stare gravă.

Cookies