ȘTIRI

Încă un bloc de locuinţe, cu 350 de apartamente, în nordul Capitalei

Eka Development anunţa în 2010 planurile de construcţie a unui proiect rezidenţial în partea de nord a Capitalei. Planuri care nu s-au mai finalizat. Acum, Emil Pop, proprietarul Eka Development, reia investiţiile, cu stragia modificată.

Omul de afaceri caută o finanţare legată, care să-i asigure contrucţia proiectului, fiind conştient că în ziua de astăzi puţini cumpărători se vor angaja la un credit pentru o locuinţă pe hârtie, aşa cum s-a întâmplat în perioada de boom imobiliar. 

Pe terenul de peste 11.000 de pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti nr. 69 N şi 69P, în apropiere de Selgros Băneasa şi în spatele clădirii KPMG, se vor ridica trei blcouri cu peste 350 de apartamente. Dacă acum trei ani investiţia totală anunţată a fost de 60 de milioane de euro, acum Pop spune că totalul s-ar ridica la 25 de milioane de euro.

„Încercăm să facem un concept diferit, să mergem pe locuinţe destinate clasei mijlocii şi să nu depăşească 800 de euro/mp. Atunci ne gândeam la un proiect de lux, cu apartamente cu suprafeţe mari, de 200-250 mp. Acum vrem să venim cu apartamente cu suprafeţe mai mici, cu două camere la 60-70 mp şi trei camere la 80-90 mp, dar nu neapărat care se se plieze pe Prima Casă. Sper ca până la sfârşitul anului să avem toate documentaţiile finalizate şi parteneriatul încheiat”, a mai declarat pentru ECONOMICA.NET, Emil Pop.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button