FIT CITY

Încă un bebeluș internat la Marie Curie, în STARE CRITICĂ

Situație gravă la Spitalul Marie Curie din Capitală. Încă un bebeluș este în stare critică. Copilul era internat la terapie intensivă însă starea lui s-a agravat în ultimele ore, anunță Realitatea TV.  

Trei bebelusi au murit la Spitalul Marie Curie, in urma infectiilor digestive grave

În prezent, la Spitalul Marie Curie mai sunt internați 8 copii, 5 dintre aceștia fiind cu evoluție favorabilă internați în secția de nefrologie, 2 în stare staționară, dar gravă, internați în secția de terapie intensivă (ATI) şi un bebeluş în stare critică, tot în secţia ATI.

Patriciu Achimaş Cadarie, ministrul Sănătății, a făcut în această dimineață o vizită la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Marie Curie”. Acesta a discutat cu personalul medical despre starea de sănătate a copiilor din județul Argeș internați în Capitală.

“Am mers personal la micuții internați să văd care este starea lor de sănătate. Am constatat că părinții au mare încredere în personalul medical. Am discutat cu conducerea spitalului și m-am asigurat că au la dispoziție toate medicamentele necesare în terapia sindromului hemolitic uremic”, a declarat ministrul Sănătății.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button