Încă un bărbat din București e monitorizat de poliție prin brățara electronică. E acuzat că și-a bătut fosta iubită și-a amenințat că își omoară copilul

28 nov. 2022
272 Afișari
Încă un bărbat din București e monitorizat de poliție prin brățara electronică. E acuzat că și-a bătut fosta iubită și-a amenințat că își omoară copilul
Încă un bărbat din București e monitorizat de poliție prin brățara electronică. E acuzat că și-a bătut fosta iubită și-a amenințat că își omoară copilul | Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Un bărbat din București este monitorizat de către poliție prin brățara electronică după ce si-a lovit fosta iubită și a amenințat că își omoară copilul. Totul a avut loc în noaptea de 27 noiembrie, când femeia a mers să îi ducă bărbatului copilul.

Încă un bărbat din București e monitorizat de poliție prin brățara electronică

Polițiștii din cadrul Secției 4 București a fost sesizați seara trecută de către o unitate medicală, în ceea ce privește o femeie, victima a unei agresiuni. Acesta s-a prezentat a camera de gardă a spitalului respectiv.

În urma verificărilor ce au fost efectuate, polițiștii au stabilit că femeia fusese lovită de către fostul partener. Totul s-a petrecut în Sectorul 1 al Capitalei.

Femeia venise la bărbatul respectiv pentru a-l aduce de fiul lor, minor, și a-l lăsa în grija acestuia.

După acest incident, în jurul orei 23:00, femeia a sunat la 112 și a anunțat că ar fi avut o nouă altercație cu același bărbat. De data aceasta, ceara a avut loc la o adresă din Sectorul 4.

După ce a părăsit zona, bărbatul i-a transmis telefonic amenințări cu privire la viața fiului lor și a lui, a transmis DGPMB.

Este cercetat pentru amenințare și violență în familie

Mașina bărbatului a fost dată în atenția polițiștilor. La scurt timp, acesta a fost găsit la o adresă din Sectorul 1, când intra în imobil împreună cu fiul său minor.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, însoțiți de o echipă de negociatori și una de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Respectivul a fost imobilizat și dus la audieri. Față de acesta a fost emis un ordin de protecție provizoriu. Pentru a se asigura ca acesta este respectat, autoritățile i-au montat o brățară de monitorizare electronică.

Bărbatul este cercetat acum pentru următoarele infracțiuni:

  • Amenințare,
  • Violență în familie.

Cercetările vor fi continuate de către agenții din cadrul Secției 4 de Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Cookies