Încă opt decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus. Bilanţul a urcat la 176

de:
07 apr. 2020
0 Afișari
Încă opt decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus. Bilanţul a urcat la 176

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat decesul unui bărbat de 78 de ani din judeţul Suceava. El era internat în SJU Suceava din 29 martie, iar probele biologice pentru COVID-19 i-au fost recoltate în 31 martie, rezultatul pozitiv fiind în 3 aprilie. El a murit în 5 aprilie, având comorbidităţi: cancer laringian, traheostoma, amputatie la ambele picioare.

De asemenea, a murit o femeie de 79 de ani din judeţul Suceava, care era internata în SJU Suceava din 31 martie, în aceeaşi zi fiindu-i recoltate probe biologice pentru COVID-19. Rezultatul pozitiv a venit în 3 aprilie, iar femeia a murit în 5 aprilie.

Un alt deces este al unei femei de 65 de ani, tot din judeţul Suceava, internata în SJU Suceava în 17 martie. Ei i-au fost recoltate probe biologice pentru COVID-19 în 25 martie, rezultat pozitiv venind în 31 martie. Ea a murit în 5 aprilie.

Tot din judeţul Suceava a murit, în 1 aprilie, un bărbat de 41 de ani, internat în SJU Suceava în 30 martie, în aceeaşi zi fiindu-i recoltate probe biologice pentru COVID-19. Rezultatul a fost pozitiv în 3 aprilie. Bărbatul avea şi alte afecţiuni – sarcoidoza.

Un alt bărbat, de 66 de ani, tot din judeţul Suceava, care era internat în SJU Suceava din 30 martie, a murit în 31 martie. Lui i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 în 25 martie, iar rezultatul a venit pozitiv în 28 martie. El avea comorbidităţi: Insuficienţă renală cronică-dializă, Vasculita autoimună, Afecţiune respiratorie cronică.

Al 174-lea deces este al unui bărbat de 42 de ani din judeţul Satu Mare. El a fost internat în 22 martie în Secţia de Psihiatrie a SJU Satu Mare, iar boala a debutat în 28 martie, în timpul internării, fiind transferat în 29 martie în ATI, intubat şi ventilat. El a fost confirmat cu coronavitus în 31 martie, fiind în contact cu un caz confirmat. Bărbatul, care suferea de alcoolism cronic, a murit în3 aprilie.

Un alt deces este al unui bărbat de 66 ani din judeţul Satu Mare. El a fost internat în 1 aprilie în SJU Satu Mare-ATI cu Pneumonie interstitiala, intubat şi ventilat, iar probe i-au fost recoltate pentru COVID-19 în 2 aprilie, fiind confirmat ăn 4 aprilie. El a murit în 6 aprilie, având şi alte afecţiuni – diabet zaharat.

Cel de-al 176-lea deces este al unui bărbat de 83 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud, internat în 31 martie în SJU Bistriţa BI, în aceeaşi zi fiindu-i recoltate probe pentru COVID-19. El a fost confirmat cu coronavirus în 1 aprilie şi a murit în 6 aprilie. El avea comorbidităţi: Diabet zaharat tip II, hipertensiune, Cardiopatie ischemica-protezata stent coronarian, Arteriopatie obliteranta membre inferioare cu by pass femuro-popliteu.

Cookies