BAZAR

Încă o trupă confirmată la B’ESTFEST: Asian Dub Foundation

Asian Dub Foundation are un stil de electronic distinctiv, o abordare dub, rapcore, dancehall şi hard ragga-jungle, sunete etnice de pe vinilurile părinţilor şi influente punk-rock. Asian Dub Foundation este poate cea mai cunoscută trupă de gen din Europa. Bazele Asian Dub Foundation au fost puse în 1993, la Londra, unde Dr. Das, profesor în producţie muzicală şi DJ Pandit G, promotor al drepturilor civile, s-au aliat cu Deeder Zaman, formând trupa care avea să devină unul dintre cele mai mari nume de pe scena dub a Marii Britanii.
Asian Dub Foundation a revenit în acest an cu un nou album, „A History of Now”, care introduce sunete şi instrumente noi în compoziţiile trupei formată din Chandrasonic, Sun-J, Pandit G, Prithpal Rajput (aka Cyber), Aktarv8r, Martin Savale, Al Rumjen şi Aktar Ahmed.

A patra editie B’ESTFEST va avea loc în perioada 1-3 iulie în zona Pipera-Tunari. Alături de Asian Dub Foundation, au mai confirmat şi Skunk Anansie şi Pendulum, iar noi confirmări şi detalii despre festival urmând a fi făcute publice în curand pe site-ul oficial, www.bestfest.ro.

Biletele B’ESTFEST costă la preţul întreg 125 lei pentru o zi, 265 de lei abonamentele de 3 zile, iar accesul la camping costă 15 lei.
În perioada 1 – 22 martie, biletele vor costa 95 de lei pentru o zi, 215 lei pentru abonamentul de 3 zile, iar camparea pe durata festivalului – 10 lei.
Începând cu data de 1 iulie, prima zi de B’ESTFEST, biletele vor costa, la intrare, 150 de lei, în timp ce abonamentele vor fi disponibile doar în prima zi de festival, la preţul de 285 de lei, pentru cei care doresc camping se mai adaugă 15 lei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button