Încă o persoană dispărută în București. Poliția Capitalei cere ajutorul oamenilor pentru depistarea femeii

31 dec. 2022
657 Afișari
Încă o persoană dispărută în București. Poliția Capitalei cere ajutorul oamenilor pentru depistarea femeii
Încă o persoană dispărută în București. Poliția Capitalei cere ajutorul oamenilor pentru depistarea femeii | Sursă foto: Agerpres

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București le cere ajutorul bucureștenilor pentru a găsi o femeie în vârstă de 53 de ani ce a dispărut înaintea sărbătorilor de iarnă.

Femeie în vârstă de 53 de ani, dispărută de mai bine de 10 zile

Poliția Capitalei a fost sesizată în legătură cu dispariția unei femei din București. Aceasta nu a mai putut fi contactată  telefonic de către familie încă din data de 20 decembrie 2022.

Astfel că, polițiștii cer ajutorul oamenilor pentru depistarea acesteia. Potrivit informațiilor oficiale transmise de Poliția Capitalei, persoana dispărută se numește Bzovîi Valentina și are vârsta de 53 de ani.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a transmis următoarele semnalmente ale femeii de negăsit. Iată care sunt acestea:

  • Înălțimea: 1,50 m,
  • Greutatea: 45 de kg,
  • Ochii verzi, ten alb, părul blond de lungime medie.

Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor

Persoanele ce au văzut-o pe femeie sau care pot oferi detalii referitoare la locul în care ar putea fi găsită aceasta, sunt rugate să anunțe poliția Capitalei. Bucureștenii și nu numai pot informat autoritățile printr-un apel la numărul unic de urgență 112.

Din păcate, poliția nu a transmis detalii referitoare la îmbrăcămintea pe care o avea femeia ultima dată când a fost văzută de cineva.

Cu toate astea, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a pus la dispoziția oamenilor următoarea poză a tinerei dispărute:

Femeie de 53 de ani dispărută
Femeie de 53 de ani dispărută | Sursă foto: DGPMB

În data de 27 decembrie 2022, polițiștii au mai apelat la cetățeni pentru găsirea unei fete ce a dispărut în Ajunul Crăciunului. Aceasta a plecat sâmbătă, 24 decembrie 2022, de la domiciliul său din Sectorul 2 și nu a mai revenit.

Persoana dispărută se numește Dincă Anca-Gabriela și are 24 de ani și următoarele semnalmente: înălțimea 1,55 m, greutatea 45 de kg, slabă, ochii căprui, părul negru și față ovală.

Cookies