Încă o legătură cu Donald Trump. Șoșoacă a rămas fără cont de Facebook

25 feb. 2021
229 afișări
Încă o legătură cu Donald Trump. Șoșoacă a rămas fără cont de Facebook

Diana Șoșoacă a rămas fără cont de Facebook. Senatoarea, recent exclusă din AUR, are, astfel, încă o legătură cu Donald Trump, fostul președinte al SUA cu care ”se conversa”, zilele trecute, pe rețelele de socializare.

Diana Șoșoacă a rămas fără cont de Facebook. Bine, nu de tot, ca să fim sinceri, ci doar nu mai poate posta mesaje pentru urmăritorii săi.

Senatoarea Diana Șoșoacă a declarat joi că că i-a fost blocat contul de Facebook și amenință că va acționa în instanță rețeaua de socializare. Senatoarei i-a fost blocat contul după ce a jignit o internaută.

Șoșoacă a rămas fără cont de Facebook. „Doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre”

Senatoarea, care recent ”se conversa” prin intermediul rețelelor de socializare cu fostul președinte al SUA, s-a comparat de această dată cu cel care a fost lider la Casa Albă.

„Am contul blocat de azi dimineață, doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre. În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal. Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește. Având în vedere că dânsă mă înjurase inimaginabil și eu am reclamat-o pe ea” , a declarat avocata la Romania TV, potrivit G4Media.

Senatoarea a anunțat că va folosi contul soțului și că își va face și alte două-trei conturi pentru a putea ține legătură cu fanii săi.

Cookies