Încă o defecțiune pe traseu de tramvaie. STB: Liniile 3, 24 și 45, blocate pe Calea Griviței, în stația Carpați, spre Gara de Nord

04 iul. 2024
1103 afișări
Încă o defecțiune pe traseu de tramvaie. STB: Liniile 3, 24 și 45, blocate pe Calea Griviței, în stația Carpați, spre Gara de Nord
Încă o defecțiune pe traseu de tramvaie. STB. Liniile 3, 24 și 45, blocate pe Calea Griviței, în stația Carpați, spre Gara de Nord | Foto simbol: Societatea de Transport București - Facebook

Societatea de Transport București îi informează pe călători cu privire la o defecțiune ce s-a produs pe traseul unor tramvaie. Din acest motiv, liniile 3, 24 și 45 sunt blocate pe Calea Griviței.

Tramvaiele 3, 24 și 45 sunt blocate în stația Carpați

STB a făcut anunțul la ora 12:31, pe pagina rețelei de socializare „X”, fostă Twitter. Tramvaiele sunt blocate în stația Carpați. Sensul afectat este cel către Gara de Nord.

Liniile 3, 24 și 45 – blocate pe Calea Griviței, în stația Carpați, sens Gara de Nord. Cauza: defecțiune.

În mod normal, cele trei linii afectate la acest moment circulă după cum urmează:

  • Linia 3 – funcționează între terminalele „Piața Presei”‎ și „Mezeș”, având un total de 12 stații în care efectuează opriri.
  • Linia 24 – funcționează între terminalele „Vasile Pârvan”‎ și „Cartier Dămăroaia”, având un total de 19 stații în care efectuează opriri.
  • Linia 45 – funcționează între terminalele „Mezeș”‎ și „Gara de Nord”, având un total de 15 stații în care efectuează opriri.

Știre în curs de actualizare.

Cookies