Încă o confirmare pentru WonderDay: Tape Five, pe 29 iunie, la Palatul Mogoşoaia

de:
20 mai 2014
0 Afișari
Încă o confirmare pentru WonderDay: Tape Five, pe 29 iunie, la Palatul Mogoşoaia

Organizat de Amphitrion, WonderDay, primul eveniment concept din Romania si una dintre cele mai asteptate premiere ale acestei veri, se va desfasura pe data de 29 iunie pe domeniul Palatului Mogosoaia.

TAPE FIVE este unul dintre cele mai cunoscute proiecte muzicale internationale de swing si electro-swing ce combina o paleta larga de valente ale celor doua genuri carora le adauga puternice influente de bossanova, latino si nu jazz, intr-o interpretare retro alerta si distincta. Format in 2006 in Germania de catre producatorul, compozitorul si instrumentistul Martin Strathausen, proiectul este unul colectiv ce reuneste artisti din toate colturile lumii. Cu un album de debut ce a inregistrat vanzari record in Europa, Statele Unite si Asia si patru materiale discografice la activ, TAPE FIVE a fost mentionat in peste 750 de compilatii, in timp ce numeroase piese ale trupei au fost folosite in clipuri publicitare din toata lumea, in special in Japonia unde proiectul se bucura de un succes impresionant.

Chic, precum un film alb-negru clasic si color, ca un blockbuster autentic, stilul TAPE FIVE se poate defini ca un dans electro-swing in mijlocul unei conversatii de Oscar pe ritmuri de clarinet, trompeta si saxofon inspirate de stralucirea anilor â�™20. Muzicienii TAPE FIVE sunt originari din Anglia, California, Siberia, Italia, Franta, Brazilia, Africa de Sud si … Romania, o parte din componentii trupei remarcandu-se de-a lungul carierei si prin colaborari cu artisti consacrati precum Barry White, Lionel Ritchie, Brecker Brothers, Django Reinhardt jr., Marty Pellow, Nils Landgren, The Flying Pickets, US3, Karl Frierson si multi altii.

Biletele spre lumea WonderDay sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de pret:

* Regular: 139 lei in perioada 7 mai- 7 iunie si 149 lei in perioada 8 iunie – 28 iunie.
* On Show Day: 160 lei in ziua evenimentului si la intrare, in limita biletelor disponibile.

Cookies