Inca o blondă la Turism: Dana Savuică are planuri mari pentru Bucureşti

de:
01 feb. 2011
3 Afișari
Inca o blondă la Turism: Dana Savuică are planuri mari pentru Bucureşti

În cadrul Asociaţiei Municpiului Bucureşti, Dana Săvuică reprezintă Asociaţia de Promovare a Obiectivelor Turistice. Ca să fie la adăpost de scandalurile referitoare la finanţări, ea a subliniat ca A.T.M.B. este finanţată pe sistemul parteneriat public-privat şi din cotizaţiile membrilor.

“Vrem să atragem bani de la fondurile europene, pe proiecte deştepte, nu să luăm bani de la contribuabili” a declarat pentru B365.ro Dana Savuică. Între cei 8 membri fondatori ai Asociaţiei se numară Primaria Generală a Capitalei – Sorin Oprescu este preşedintele Asociaţiei de Turism a Municipiului Bucureşti – A.P.O.T., Romexpo, Camera de Comerţ şi Industrie, J’info Tours şi CDI. Primii membrii asociaţi sunt Cocor si ApaNova.

Înfiinţată în octombrie 2010, Asociaţia de Turism a Municipiului Bucureşti vrea ca pâna în luna Mai să dea primele rezultate. Această lună o sa fie declarată luna oficială a Bucureştiului. Atunci o serie de evenimente se vor desfaşura în Piaţa Timpului, lângă magazinul Cocor. Tot acolo va fi staţia de plecare a primului autobuz turistic, ce va face turul obiectivelor turistice din capitala. Maşina va opri în staţii amenajate la Teatrul Naţional Bucureşti, în Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Muzeul Satului, Piaţa Palatului, Opera Română, Palatul Cotroceni, Palatul Parlamentului şi Patriarhie. Aceste staţii vor fi amenajate, cel mai probabil, de Primăria Capitalei.

Primele obietive ale Danei Savuică sunt: “pentru primul an de la infiintarea ATMB vrem sa facem lobby Bucureştiului, pur şi simplu să îl punem pe harta turistică a Europei, ca o capitală europeană. În al doilea rând organizam evenimente care să aducă un plus de valoare, să carească numarul turistilor în Bucureşti, măcar ca Bucharest City Break, ca destinatie de week-end.”

Primul eveniment în care s-a implicat A.T.M.B. este instalarea pe Walk of Fame-ul romanesc din piaţa Timpului a stelei actorului Florin Piersic. Dana Săvuică a revenit în forţă în ochii publicului după ce a pozat în primul numar românesc al revistei Playboy.

Cookies