BAZAR

Încă două nume grele pleacă din Pro TV: „Mama telenovelelor” și șeful de la Buftea

Despărțirea celor doi de grupul Pro TV a avut loc ieri, după o discuție cu Aleksandras Cesnavicius, șeful operațiunilor CME din România, informează paginademedia.ro.
Ruxandra Ion a venit în Pro TV încă de la începuturile stației. Prima producție făcută la Pro TV a fost emisiunea pentru copii Abracadabra. Ulterior, a lansat și a condus canalul Acasă TV. A coordonat toate telenovelele lansate de stație, precum Numai iubirea (primul serial de acest gen), Inimă de țigan, Regina și State de România. În ultima perioadă, Ruxandra Ion coordona, practice, toate producțiile de ficțiune ale grupului Pro.
La sfârșitul anului trecut, Ruxandra Ion și-a deschis o școală de talente – TV & Film Academy by Ruxandra Ion. Academia de talente a Ruxandrei Ion va include cursuri de actorie, regie şi producţie TV şi film, scenaristică, prezentator TV, dans, make-up şi stil.
Cosmin Ion conducea Media Pro Entertainment, entitate care reunea producția TV pentru posturile din grup: fictțiune (Las Fierbinți, O săptămână nebună, O nouă viață) și marile show-uri (Vocea României, Românii au talent, Dansez pentru tine și Master Chef).


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button