Încă două dosare penale pentru şmecherii care au parcat pe liniile de tramvai

de:
19 feb. 2012
0 afișări
Încă două dosare penale pentru şmecherii care au parcat pe liniile de tramvai

La data de 18 februarie 2012, în jurul orei 11:30, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere au constatat faptul că un autoturism marca Jaguar S-Type, se afla staţionat neregulamentar pe str. Viitorului, sectorul 2, blocând calea de rulare a tramvaielor, informează Poliţia Capitalei. 

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că autovehiculul menţionat a fost condus de C. C. de 43 de ani, din Bucureşti, care a staţionat în mod voluntar timp de 35 de minute, între orele 15:45 şi 16:20, pe str. Viitorului în dreptul imobilului cu nr. 158, blocând cu intenţie calea de rulare a tramvaielor.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru atingerea adusă dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic, prin blocarea cu intenţie a drumului public, dosar ce urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

De asemenea, la data de 19 februarie 2012, în jurul orei 03:30, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere au constatat faptul că un autoturism marca Mitsubishi L200, se afla staţionat neregulamentar pe str. 11 Iunie, sectorul 4, blocând calea de rulare a tramvaielor.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că autovehiculul menţionat a fost condus de P. V. de 23 de ani, din judeţul Teleorman, care a staţionat în mod voluntar timp de 45 de minute, între orele 03:30 şi 04:15, pe str. 11 Iunie în dreptul imobilului cu nr. 50, blocând cu intenţie calea de rulare a tramvaielor.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru atingerea adusă dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic, prin blocarea cu intenţie a drumului public, dosar ce urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Reprezentanţii RATB susţin că, în fiecare zi, în medie, mijloacele de transpost în comun din Capitală stau blocate în trafic câte zece ore din cauza şoferilor care îşi parchează maşinile neregulamentar pe linia de tramvai sau sub reţeaua de contact a troleibuzelor.

Cookies